Hemma nu:)

Hej, har nyss kommit hem igen från ungdomsgården, det har varit en bra kväll och en riktigt toppen dag idag! bästa på länge:) ska prata med älskling nu sen sova, puss hejdå:)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | | 2013-03-21 @ 21:34:02   

I väntan på nästa lektion

Hej vi fick gå efter vi hade gjort färdigt matteprovet så slutade en halvtimme/trekvart tidigare, nu är det bara att vänta tills nästa lektion som börjar om typ en timme, sjukt segt! Finns inget att göra här så blev uppdate, kändes bara bra när jag laddade hem appen för jag kan uppdatera er vart ifrån som helst, och det blir oftare eftersom jag har mes mig telefonen jämt! Ni kan ju även följa mig på insta, @emmabjork1
och ni kan även kik:a mig på, @emmabjork1
haha asså jag är så sjukt lycklig idag så jag kan bara skratta åt allt:') lyckan är oändlig med min älskade älskling<3 mitt liv är verkligen toppen! love the life jao:*
sorry för att bilderna blir på sneden:)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2013-03-21 @ 13:36:29   

At my way go school:)

Hejsan, sitter på bussen och är påväg till skolan:)Laddade nyss hem bloggappen så nu kommer uppdateringen öka:) Hoppas det kommer uppskattas, vet att jag haft urdålig uppdatering men det ska få en ändring! När jag kommer till skolan ska jag ha idrott, det ska bli kul men så sjukt jobbigt direkt på morgonen:/ men det är bara stå ut! nu har skorna kommit och jag är riktigt nöjd med dom, super snygga tycker jag dom är! även sköna:) Lycklig idag för flera anledningar, för det är ett helt halvår med älskling och det känns helt underbart, är så sjukt kär i denna underbara pojk! han är mitt allt, verkligen mitt allt! även om vi bråkar ibland så löser vi det alltid tillsammans! att få vara så sjukt kär är underbart:') men måste byta om nu! uppdaterar sen :)







Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2013-03-21 @ 08:14:55   

längesen

hejsan, längesen jag bloggade nu:) kom precis hem till min syster och ska titta på hennes valpar:) ska bli roligt:) beställde nya skor idag, kommer nån gång i veckan :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2013-03-17 @ 15:28:03