1-2-3

1:a plats :) Vart jag än går med Stiftelsen
http://www.youtube.com/watch?v=t1Oin4lHlXU    texten i love it :)

2:a plats :) Lullaby med Nickelback
http://www.youtube.com/watch?v=4OjiOn5s8s8    jaa bra baaah :)

3:dje plats :) Hunger med Amaranthe
http://www.youtube.com/watch?v=9y25snz83ms    hahah ni blir brydda :)



Min musiksmak går från lugnmusik till hårdrock vafan knepigt menmen :P
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-29 @ 17:39:57   

Hej

Hej bloggen :)
Iförr går var jag ut och red på syrrans ponny en sväng men hon gick bredvid för det var första gången jag red ut på henne :) Det gick bra jag var typ jätte nervös innan för hon kan vara lite busig.. men aa . vi red typ fyra km.
bortåt var hon lugn och typ super snäll sen på vägen hem så travade och galloperade jag lite och då blev hon pigg och ville inte stå still sen och typ trampade runt lite då blev jag typ lite rädd men det gick bra så whatevvah .
Det var roligt att testa något nytt.Jag var även och kollade på när mamma red på Samira för Lena det gick bra så nu har sammie fått stått i 2 dagar och vila.
Igår var jag ut och gick med Jaggen när min kompis viktor red på honom för jag är för stor och tung för min lilla gulleplutt  :) Det gick bra viktor tyckte det var roligt oh han galloperade för första gången på en uteritt :) eller ja det var hans första uteritt också satt :P men han har bara ridit några få gånger också :) Men de tyckte att det var roligt både jaggen och viktor så det är ju bra :)
idag har jag inte gjort så mycket med hästarna jag har väll varit i hudiksvall och nu ska vi få främmande så har inte hunnit men tror jag ska ta en kvällstur på Sammie :) ska höra med Sofie om hon har lust att rida med mig :)
Så kan hon ta Jaggen och jag sammie men vet inte hon kanske bara vill promenera med mig smtidigt också I don't know ;) jo jag gjorde en film till nellie berntsson också en så kallad ''Idolfilm'' finns på youtube http://www.youtube.com/watch?v=s59Oakp4v7k&feature=plcp    och med det så kan jag säga att jag tycker sjukt mycket om Nellie för hon ä GRYMM!  Hon och hästar det säger bara klick :D
aa ska väll typ kolla med sofie nu så bloggar igen ikväll/inatt :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-29 @ 16:36:57   

Hejsan!


Bjuder på bilden!
Idag ska jag göra nåntigt men vet inte vad. ska väll typ fixa med hästarna sen ska jag kanske sova hos anthonia! :)Hoppas bäll att det blir något roligt av dagen iallafall. :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-26 @ 12:20:49   

Hej :)

Hejhej :) nu har jag ridit Jaggen och Samira! :)
Det gick bra Jaggen var super pigg och lite spänd och tittig i början men det släppte efter ett tag nr jag hade arbetat honom ett tag :) Samira var pigg ich frammåt lite tittig men gick bra efter ett tag lika som jaggen.
Hon tyckte det var jätte roligt att få komma ut på en uteritt :)
När jag hade flyttat Jaggen och Samira ner till sommarbetet så hade dom lite roligt!
Båda två springer ut i hagen och läggersig och rullar. sen reser dom sig upp och byter sida och fortsätter att rulla sig. Efeter det så kliver de upp samtidigt och springer och bockar typ tre gånger tvärnitar och lägger sig och rullar igen! :D dom är då för skön. Mackan rymmde när jag skulle ta ut Samira och jaggen.
och aaaa bara knäppasaker :p
Jaggen fick också åretsförsta tvätt :) han tyckte det var skönt och så det gick bra ! Nu ska jag ringa Emilia och sen ska vi vara med varandra :)<3 Ha det bra nu mina bloggläsare! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-09 @ 13:32:24   

Hejhej :)

Hejsan bloggen! Nu har jag haft skit dålig uppdatring IGEN! :(
Har inte liksoom tänkt på de. Men jaa .
Idag ska jag göra:
Flytta två av mina ponnnnnnies ner på nya sommarbetet.
Rida Jaggen och Samira.
Gå ut och gå med Mackan
Syrrans häst gör jag  inget med de får hon gö själv! :)
Men iallafall.
Outfitt:
Hår:Uppsatt,mittbena i en hästsvans och två flätor åt vardera håll.
Smink: Foundation från MAYBELLINE NEW YORK.Fawn 040 spf 15.
Eyebrow liner från H&M (brown) ,Mascara från MAYBELLINE ..... the COLOSSAL VOLUM'EXPRESS MASCARA. Och lite läppglans från MAYBELLINE water shinegloss. :)
Kläder: Stallkläderna:) En gråkolligetröja (stavning) :P med turkosa snören och inredning i luvan och på dragkedjan. Ett turkost linne med en vit häst på :) Svarta ridbyxor från Mountainhorse.Och Svarta ridstrumpor med gråa rutor på :) Ridstövlar från nått märke ganska dyrt iallafall :P och en mörkblå hjälm som jag inte minns märket på för stunden menmen.
Jaa det är de jag har på mig ska nu gå ut och rida Jaggen :) LOVAR att jag kommer blogga igen efter jag har fixat mina ponnnnnies! :) Älskar er och dom! :* jaa sen ska jag väll städa mitt rum och typ vet inte. men jao :)
läste nyss två FAVORITbloggar! : http://angrysparris.blogg.se/ och http://nellieberntsson.se/ !
Favoriterna det! sen läser jag enmassa småbloggar också. <3 ha det bra då! Puss och hej! <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Allmänt | 2012-06-09 @ 11:46:17